Štítek: Štítky

Štítky

Pomocí štítků (tagů) lze návštěvníkovi webu nabídnout související obsah s tím, který právě čte. Každé Stránce, Článku a Novince...

Co snížilo míru okamžitého opuštění o 82 %

/ 22.12.2017 /

U webu Olchavova.cz jsme se podívali do Google Analytics na míru okamžitého opuštění na dlouhodobé škále a odhalili jsme snížení míry okamžitého opuštění o parádních 82 %. Čím toho bylo dosaženo?

Novinky v Ibis CMS 3.5

/ 02.02.2016 /

Přinášíme přehled těch nejzajímavějších novinek Ibis CMS verze 3.5.

Poučení z krizového vývoje

/ 26.03.2015 /

Dnes to bude trochu delší. Budu rád, když vydržíte až do konce a nakouknete tak trochu pod pokličku vývoje velkého webu. Pokud nemáte čas nebo trpělivost, přeskočte rovnou na konec, kde najdete Poučení.

/ 03.05.22 /

Pracujeme dál

Říkám to všem zákazníkům - pokud nebudete udržovat Novinky/Aktuality, stanou se z nich Stařinky a návštěvníci si budou myslet, že jste firmu zavřeli a/nebo že se nic nového neděje. A to obvykle není pravda. Stejně jako v tomto případě...

/ 22.12.17 /

Co snížilo míru okamžitého opuštění o 82 %

U webu Olchavova.cz jsme se podívali do Google Analytics na míru okamžitého opuštění na dlouhodobé škále a odhalili jsme snížení míry okamžitého opuštění o parádních 82 %. Čím toho bylo dosaženo?

/ 30.05.16 /

Be Bop Lobby Bar

Pro Hotel Alcron, jehož restaurace má Michelinskou hvězdu, jsme udělali stylový web pro Be Bop Lobby Bar.

Není plánován žádný termín.


Zákazníci o nás napsali

S rychlostí, odborností a přístupem společnosti WebConsult.cz jsme byli velmi spokojeni.

Petr Hrůza

Profíci a navíc s lidskou tváří, kteří vědí, co je zákaznický servis.

Petra Nemravová

Upřímně přiznávám, že spolupráce je pro nás inspirující, především v oblasti vývoje dalších funkcí, díky nimž se náš portál stává pro naše návštěvníky uživatelsky příjemnější.

Marcel Divácký

Oceňuji vysokou profesionalitu a zejména dodržení velmi krátké doby na přípravu webu.

Michaela Frýdová

Anketa

Které roční období máte nejraději?

Jaro (26%)

Léto (24%)

Podzim (25%)

Zima (25%)